tirsdag den 11. december 2007

The mind works in mysterious ways

Låner lige dette fantastiske eksperiment fra en blog-søster. (Er meget interesseret i kommentarer fra eventuelle kognitive psykologer derude..)


http://www.news.com.au/common/imagedata/0,,5687820,00.gif


Hvilken vej drejer kvinden?

6 kommentarer:

knockmeup sagde ...

Dette skulle være forklaringen: Hvis hun drejer MED uret, bruger du mest din HØJRE hjernehalvdel, som står for det rumlige og det kreative. Hvis hun drejer MOD uret bruger du mest din VENSTRE hjernehalvdel, som analyserer og har med sprog og tale at gøre.

Snowie sagde ...

Man kan "få hende til" at dreje begge veje :)

Det er et sjovt lille hjernespil...

Monja sagde ...

Hun drejer til højre og selvom jeg ved hun skal kunne dreje til anden side kan jeg ikke få hende til det. Jeg er også pissedårlig til sprog, men super-opfindsom, så det passer godt på mig. Jeg skulle have heddet Georgine Gearløs.

Monja

knockmeup sagde ...

For mig drejer hun mod uret og jeg måtte arbejde meget hårdt på det, meget længe før jeg kunne se hende dreje den anden vej. Og det gør faktisk ondt i hovedet på mig at se hende dreje med uret. Det synes jeg er SÅ skægt. Det har altid været et problem for mig, at jeg har en meget logisk og ingeniør-agtig hjerne. Jeg gider da ikke være sådan en miss Rationality, men vil meget hellere være holistisk og kreativ... :-)

Anonym sagde ...

Syret! Først kunne jeg KUN få hende til at dreje med uret. Så prøvede kæresten (som er hjemme og passe mig) og der kunne hun kun MOD uret. Efter lidt tid kunne hun så begge veje!
Vildt - og sjovt.
Ja, lad os lige få nogle eksperter ind over her - hvordan kan det lade sig gøre??

Frøkenhat sagde ...

Nej...mærkeligt...drejer med uret, helt klart...