mandag den 24. januar 2011

Test

Vi testede allerede i går morges og den var negativ. Vi har været mere kede af det, end jeg ville have forudset. Pis!

Nu står den så på privat behandling. Copenhagen Fertility Center? Andre bud? Nogen der ved om man kan komme i gang med kort behandling i samme måned som man melder sig på banen, eller skal vi først gen-udredes?

4 kommentarer:

Tommelise sagde ...

Øv øv øv... Det er jeg ked af at læse. Kan godt forstå den kamel lige skal sluges. Det ville da have været så meget nemmere, hvis du var blevet gravid.

Hvis ikke I havde så langt til Fredericia, ville jeg absolut anbefale IVF-syd. Søde og rare mennesker og rigtig gode succesrater. Men sådanne findes sikkert også i København.

Da vi startede hos IVF-syd kunne jeg starte på lang behandling i samme cyklus. Vi skulle ikke udredes igen, selvom det var 3 år siden vi var blevet det. Men måske er det anderledes, når man i mellemtiden har fået et barn.

Knus og tanker fra Tommelise

Anonym sagde ...

Hvad er det der gør I ikke kan få børn? Eller er det uforklarligt?

Knus Olivia

Anonym sagde ...

trøstekram fra Vigga
Kh

Anonym sagde ...

Øv altså men det skal nok gå....., op på hesten igen og så skal i da helt klart vælge Trianglen. De har super flotte resultater og jeg sidder selv lige her og er rystet 5+1 i første forsøg. Har eller købt tre...! Den første kom efter mange års kamp i det off.
Ingen forundersøgelse men få jeres papire med fra jeres nuværende behandlingssted så starter i bare op med. Det samme. Vi kan anbefale Kåre..!
Pøj pøj