søndag den 15. april 2007

Down and Out

Jeg har været helt nede det sidste par dage. Bevæger mig i en tåge af nedtrykthed og paranoia. Kan slet ikke rive mig fri af det.

3 kommentarer:

Buddhababy sagde ...

Er det nu min tur til at bekymre mig om du er røget ned i det berømte sorte hul?

Det lyder ikke rart med paranoia. Jeg har købt bogen: Barnløshed og Parforhold og jeg kommer til at lægge min anmeldelse ud på spiffybloggen.

Den er et bud på en konstruktiv håndtering af denne møgproces og jeg tænkte, jeg kunne have brug for lidt hjælp til at få styr på alle tankerne og følelserne omkring det.

Op med humøret - hvis du er trist, så husk også at del det med os andre, så hjælper det lidt.

Kram fra Spiffys mor,som snart dropper tuzzenavnet på min-mave.dk for ikke selv at blive helt skizofren ;o)

knockmeup sagde ...

Tak for din hilsen spif/tussen (jeg synes det er helt passende med de to navne - spif har en lidt mere spids tone, mens tusnelda er mere omgængelig i det ;-)

Det går klart bedre i dag. Jeg har det åbenbart bedst med at være på arbejde for tiden...

Min kæreste brændte mig igen af til fordel for sit arbejdsstress her i weekenden og jeg har været edderspændt rasende på ham og helt ude af flippen. Nok også temmeligt meget ude af proportioner. Når man har en reel konflikt, er det så svært at mærke hvor stor en del af ens reaktioner, der skyldes at man er hormonelt udfordret, ikk?
Jeg kan slet ikke finde ud af at forsone mig med ham igen. Det er stygt, for jeg har samtidig så meget brug for at han skal stryge mig over håret i disse dage.

Hvis jeg var ham ville jeg købe en kæmpe buket blomster og noget dejlig chokolade. Desværre er han ikke typen, der bruger den slags tricks, men det ville faktisk virke..

Jeg er sikker på at det, som du skriver, er rigtigt at man gør situationen værre for sig selv med alt det her min-maveri osv. Men jeg er også sikker på, at det handler om, at man så gerne vil foretage sig et eller andet, der lugter af baby. Hvadsomhelst. For at det skal blive lidt virkeligt. Derfor er det så svært at lade være med tror jeg.

Glæder mig meget til din anmeldelse og til at høre hvad bogen giver af bud til håndtering af situationen.

Knus

knockmeup sagde ...

Post Scriptum: da jeg kom hjem her til aften havde E gjort hele hytten rent og købt en stor buket blomster :-)