tirsdag den 25. maj 2010

Realpolitik?

Ehem.. var det noget jeg drømte? Eller involverer spare-pakken - undskyld '"genopretningsplanen'"- at man ikke længere kan få offentlig fertilitetsbehandling. Hvad????!!!!

Det giver jo ingen mening. Mellem store, strukturelle ændringer så smutter vi lige fertilitetsbehandlingen ind. Hvad fanden?

Hvis I vil give jeres mening til kende, kan det gøres på Facebook her


(At ulandsbistanden også lider er mindre overraskende, men endnu mere ækelt)

4 kommentarer:

Monica sagde ...

åh nej ...det har jeg ikke set/læst/hørt endnu, men har også haft hovedet begravet i arbejdet. Jeg håber, at det ikke passer. Men vil straks gå i gang med at finde ud af det.
Det er bare så fattigt, hvis det er sandt. Virkelig fattigt.

Monica sagde ...

Åh nu læste jeg det ... hvor er det smagløst. Virkeligt!

Sechen sagde ...

Åh ja don't get me started (siger en, der arbejder med udviklingsbistand og har brug for fertilitetsbehandling).

Hvadenten man er til højre eller venstre, så er den spareplan (uden een eneste reform) bare så visionsløs og især hovedløs. Nu skal man så bruge en masse DJØFere på at omstrukturere fertilitetsbehandlingen på offentlige sygehuse (dvs. man skal bruge penge på denne omstrukturereing) PLUS det på lang sigt vil betyde færre fødsler - alt andet lige.
Og så gad jeg godt se hvad det er det koster i det lange løb. Er det peanuts eller batter det virkelig? Altså krigsmaskinen koster jo 2 mia. om året, 2 mia. vi kunne bruge på noget andet end at slå andre mennesker ihjel.

Argh, hvor bliver man træt!

Anonym sagde ...

de sparer 200 mio på fertilitetsbehandlingen, minus self det, der koster at omstrukturere på sygehusene, som du siger. det er vel peanuts. ikke mindst taget i betragtning, at de jo bliver nødt til at genindføre fertilitetsbehandlingen ganske snart.