fredag den 2. november 2007

Nåede nærmest bare lige at vågne fra narkosen før bedste-veninden ringede og meddelte, at hun er gravid igen.

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Uddyb - hvad sker der. Snakker I om det? Er du nogenlunde okay med det?

Krammere fra Spif

Frøkenhat sagde ...

Jamen selvfølgelig...

For pokker da. Det må være svært at rumme lige nu. Bedste råd - hvis du har brug for den slags - er at melde ærligt ud, hvis du ikke rigtig kan glæde dig på hendes vegne. Havde selv gode erfaringer med at sige noget i stil med: jeg er rigtig glad på dine vegne, men lige nu er jeg bare selv så ked af det, at jeg slet ikke kan være en god veninde og tale graviditet og glade forventninger... Det gjorde det meget nemmere for begge parter.

Unknown sagde ...

Hej Frøkenhat

Hvor er det positivt at du kunne melde ud og blive accepteret af dine veninder. det er såadn det skal være. Jeg måtte desværre sige farvel til to "veninder" lige i rap fordi de ikke reagerede specielt omsorgsfuldt(hvis overhovedet!!) på netop den udmelding.

Så det er en svær en. Det kommer helt an på den pågældende veninde.

Frøkenhat sagde ...

Nej, det kommer selvfølgelig an på veninden. Men jeg ville nu også have været klar til at tage konsekvensen. Hvis hun ikke havde forstået det, så ville hun så formentlig ikke have været en del af min nære venindekreds længere...

Signe og Jan sagde ...

Åh hvor træls og typisk

Sechen sagde ...

Arj, hvor jeg kender det. Det er næsten ikke til at bære - de andres lykke og så skal man samtidig trækkes med sig selv og ens egne trælse tanker om bare det var en selv. Jeg har prøvet noget lignede frk. hat (dog ikke helt så lækkert formuleret tror jeg) med min rigtig gode veninde, der blev gravid efter 2 måneders forsøg. Det hjalp også.

Håber du holder modet oppe og finder styrken. Synes jeg så dig et eller andet sted (mon på min-mave?) skrive noget meget klogt om at du VIL igennem dette behandlingscirkus fordi du SKAL.Og at det var der, du fandt styrken. Det inspirerede mig meget, jeg synes det var ret stærkt sagt/tastet.

KH
Sechen

Frøkenhat sagde ...

Hvordan går det? Bliver helt bekymret, men håber at tavsheden blot er et udtryk for, at du passer lidt på dig selv?!?