søndag den 6. juni 2010

en kærlighedshistorie

Jeg må lige dele denne historie fra en af mine yndlingsblogs med mine blødhjertede blog-søstre - jeg ved adskillige af jer vil hulke rørt ligesom mig

http://samlingsbanken.wordpress.com/2009/05/18/en-love-story-1947-2007/

5 kommentarer:

Diana sagde ...

Uff... jeg var et nemt hulke-offer.

Monica sagde ...

en smuk historie.
Mine bedsteforældre blev gift i kirken på deres diamantbryllupsdag - oprindeligt kun gift på rådhuset. Det var smukt at se sin 90 årige bedstefar følge sin fem år yngre hustru op ad kirkegulvet, sige ja og kysse hende.
Det var en vidunderlig dag, som er gået i mindebogen. Desværre døde min bedstefar 92 år gammel i februar. Nu forsøger min gamle bedstemor at få hverdagen til at fungere. Men som hun siger, så er det som om, der mangler noget ....

Dines sagde ...

Tak for link til et for mig meget vigtigt kapitel.

knockmeup sagde ...

uh Dines, det er nærmest som at få besøg af en kendtis herovre i det snævre lille interessefællesskab, der er vores hjørne af blogland. Og lidt spooked er jeg - var ikke klar over, at man kan registere, hvem der linker til én. Jeg håber, jeg ikke har forbrudt mig mod noget bloggerkode ved at linke uden at spørge om lov..

Dines sagde ...

Ork nej, tværtom, det er meget god stil at bringe anbefalinger, så længe der er link med. Og hey, jeg er ikke nogen kendis i Blogland. Just so we're clear :) Keep up the good work herovre! Elsker som de spændende blogs skyder op rundt omkring.