torsdag den 16. oktober 2008

10 dage tilbage

10??
10!!!!!!!!

Nu har vi været igennem den mentale og fysiske status, så lad os tage den praktiske.

Jeg vil til enhver tid være parat til at håne vordende forældre for altid liiiiiiige at skulle lave nyt køkken og bryggers og carport og slyngelstue og tagrender i sidste øjeblik inden baby kommer, med al den stress det indebærer. Men det betyder ikke, at vi ikke selv er på samme måde.

Vi bor i city på 86m2, så boligindretning her handler meget om at fin-tænke pladsøkonomiske løsninger. Og det er vi, i al beskedenhed, ret gode til. Men vi rider ikke den dag vi sadler. Fin-tænkning tager tid. Således har vi meget længe haft planer om at lave en del arbejde på vores badeværelse, som er relativt stort, men ekstremt dårligt udnyttet. Vi begyndte for lang tid siden og har brugt en del tid på det, men vi har ikke rigtig formået at komme ud af den konceptuelle fase kan man nok sige. Og så skulle det lige pludselig gå stærkt. At det lige nu ser ud til at vi rent faktisk har et stort set helt nyt badeværelse inden weekenden er omme, er på det nærmeste et mirakel. For vi gik først for alvor i gang i forrige weekend. Og vi lagde ikke sikkert ud, kan man vist roligt sige. For det allerførste vi gjorde, var at bore hul i et vandrør lørdag aften, så der stod et muntert springvand ud af væggen. 3 uger før termin er det ikke den slags lørdagsunderholdning, man drømmer om. Vi måtte lukke for vandet i hele opgangen, løbe rundt og undskylde til alle naboerne (der dog tog det pænt og crackede jokes i stil med 'nå for søren, er vandet gået?') Fik tilkaldt akut blikkenslager, der lige rev loftet på badeværelset ned, bare for at kunne lave en midlertidig løsning, indtil de senere kunne komme op at rive den relevante del af væggen ned, så de kunne sætte et nyt rør ind. Loftet og væggene var netop de dele af badeværelset som ikke indgik i vores renovationsplaner!! Tal om 1 skridt frem og 23 tilbage. Jeg har måttet spille højgravid-kortet ualmindelig hårdt og der har nu været håndværkere i lejligheden i døgndrift lige siden, men vi bliver færdige og ender med at have det perfekte badeværelse med alt hvad småbørnsfamilien behøver. Når det sidste skab er kommet op og jeg kan begynde at pakke ud og gøre rent falder en sten fra mit hjerte, det er helt sikkert. er vi klar til den dersens baby......

3 kommentarer:

Diana sagde ...

Det lyder som en fest hjemme hos Jer :) Dejligt at I når det i tide - jeg ville løbe hovedløs og rædselsslagen rundt hvis der manglede det mindste til den tid!

Jeg har forresten sendt dig en mail - og håber den rent faktisk er endt hos dig. Er lidt i tvivl med knockmeup/-op-delen i din mailadresse ;0)

Knus

QVINDEN sagde ...

Er misundelig på jeres ihærdighed. Her er det blevet til et nymalet værelse - som jo nok ikke bliver brugt før om lang tid alligevel. Badeværelset som i den grad trænger, trænger fortsat ... Måske man skulle banke hul i et rør og se, om det får nogle ting til at ske :-)
Tillykke med redebygningen :-)

Sechen sagde ...

Jeg synes der er lidt stille her - mon i har nået det med badeværelset inden sønnike kigger ud? Eller er han allerede ude?