torsdag den 21. juni 2012

PS:graviditetschancer på 2-cellede

Forresten: jeg googlede selvfølgelig det med de 2-cellede i formiddag. Jeg brugte ikke super lang tid på det så jeg har givetvis ikke fundet alt hvad der er (!), men jeg fandt en lille forstemmende snas statistik.

Af alle IVF-graviditeter er 85% skabt af 4-cellede lagt op på 2.dagen.

Vores ægoplægningslæge købte den ikke rigtigt. Og jeg må tilstå at den kommer fra et norsk debatforum og er uden henvisning. Men dér har i den.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

tusind gange held og lykke - følger med fra sidelinien, og kryder fingre.

vi nærmer os snart 'projekt 2. barn' - det frygter jeg lidt.

- håber jeres baby snart sidder på opsalgstavlen derude på trianglen ;-)

bedste hilsner anne

Anonym sagde ...

tak, anne. kan man følge med i jeres kamp et sted? ellers vil du så ikke komme herind at give en update af og til? det er så godt når vi er nogen, der følges ad. hvornår går i i gang?

Monica sagde ...

Jeg håber, at det lykkes for jer denne gang.

Er selv lige kommet tilbage fra scanning. Mine æg er her på 14. dagen knap 10 mm. De skulle have været 16-18 stk. Nu forhøjet dosis hormon, og så måske er der vækst til næste uge. Ellers afbrydes forsøget. Det er fjerde forsøg.

Vi har besluttet at stoppe projektet, hvis det ikke lykkes i år. Det er sorgfyldt.

Men ... jeg hepper på jer - og på os. Alt kan ske... siger de.

Anonym sagde ...

Hey Monica

Jeg hepper på dine æg.

Hvordan er det nu... er det ikke inseminationsbehandling I får? Så har I jo stadig muligheden for at optrappe til IVF. Eller husker jeg bare forkert...

Men ja, det er svært det med, hvornår man skal stoppe. For os bliver det højst 2 IVF'er efter denne. Så er det slut. Indtil videre har jeg det fint med det.

Anonym sagde ...

- tak, jeg kommer med en update :-) regner med det bliver start 2013 vi giver os i kast med det. har æg i fryseren på riget / anne