onsdag den 2. juli 2008

1. udstyrsbeslutning

Og vinderen er:

BRIO KOMPAKT PLUS



Den vejer væsentligt mindre end standard-barnevogne og er lidt kortere. Kan klappes sammen til det rene ingenting. Og lige lidt design-lækker dér ikke?

Hvis der er nogen derude, der har dårlige erfaringer med vognen, så sig endelig til. Er en smule bekymret for om bremse-mekanikken er irriterende (?)

Vi var meget, meget fristede af Brios kombivogne. Især den helt nye, som har drejehjul foran. Men er det ikke alligevel for upraktisk at baby kun kan ligge ned i den i 6 måneder?

Derudover har vi besluttet os for Brios puslevæg. Synes det må være en aldeles overlegen løsning at have puslearrangementet på badeværelset - og på vores af slagsen er der lige akurat plads til en puslevæg, ikke til et bord. Nogen erfaringer?

2 kommentarer:

QVINDEN sagde ...

Halløjsa ... vi kiggede også længe på Brio Kompakt-vognen, men synes ikke den kunne matche vores behov ordentligt. Men puha det er en jungle at finde rundt i barnevogns-parken.
Vi har købt en Basson Grande, så må vi se, om det er et godt eller skidt køb.
Puslebord og alt det andet får vi brugt fra venner og familie, så faktisk er der nu ikke så meget mere, vi skal have købt. Om end jeg har lyst til at gå shop amok
:-)

Anonym sagde ...

Vi har BRIOs væghængte puslebord (Vegga) - det var i restordre dengang, så jeg endte med at købe et gennem DBA (nyt).

Så, prøv lige at undersøge, om det stadig er i restordre, for jeg blev helt vildt irriteret og skuffet, da de gang på gang ringede fra Babysam for at udskyde leveringen - og til sidst var vi næsten helt henne ved termin :-)

Hvis du kan få snitterne i det, er det er glimrende puslebord. Vores blev dog vredet lidt skævt af at blive hængt op - men væggen er heller ikke helt plan. Ikke værre, end at jeg har klaret det med lidt fingersnilde ;-)

kh Snow