fredag den 14. marts 2008

Anbefalinger efterlyses

Jeg vil gære mit yderste for at nyde det her i fulde drag. Eller rettere føle det i fulde drag. Ikke mere hoved i busken. Jeg vil have det hele med. Også nervøsiteten og skrækken for det ukendte.

Jeg skal i gang med at læse. Er der nogen, der har anbefalinger til graviditetslekture?

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg har masser af bøger derhjemme på hylden og vender gerne tilbage med titler.... men først efter påske...

Stort tillykke med hjerteblinket. Anden store milepæl er nået ;-)

Rikke

QVINDEN sagde ...

tja ... det afhænger da af, hvad du har lyst til at fordybe dig i. Jeg har købt den klassiske "Politikens bog om graviditet" - en milliard sider med en masse oplysninger og info. Hvis du finder noget godt, så del det endelig :-)

Anonym sagde ...

Jeg havde meget glæde af denne side: http://www.i-am-pregnant.com/

Knock yourself out! (ikke up for det er du jo allerede:))
Søs

Anonym sagde ...

Og når du når længere er der en rigtig fed bog af en der hedder Pia HErn: Fødsel og Smerte om hvad man selv kan gøre for at smertelindre og bevare den konstruktive styring når fødslen går i gang....men vent med den til efter uge 20...

Jeg har et hav af titler fra min fødselscoach....og barnets hemmelige liv osv....sig til hvis du vil høre mere om det

Ellers er GRAVID blade rigeligt. de har altid uge for uge temaer med og man blive totalt opdateret på børnetøj og børneudstyr og alt det der halløj.

GrundGlad sagde ...

Jeg havde stor glæde af "Hvad kan du vente, når du venter dig?" af Arlene Eisenberg, Heidi Murkoff og Sandee Hathaway - den bog har svar på ALT.

Og tillykke; det var dejligt at læse, at du er gravid :-)

Anonym sagde ...

TILLYKKE !

Jeg har ikke lige nogen titler på lager, men tror at Politikens graviditetsbog eller Gravid-bladene kunne være et godt bud :-)

Anonym sagde ...

Tillykke med hjereblinket :-)

Spirren

Anonym sagde ...

Jeg læste bla. Gravid - uge for uge af Gitte Dencker. Dit ufødte barns fantastiske verden af Nikki Bradford - en helt vidunderlig bog med en masse flotte billeder. Barnets fantastiske rejse ind i livet af Rainer Jonas er også smuk.

Sidst i graviditeten læste jeg bøger som De kære børn af Anna Wahlgren, Kære nye mor af Gro Nylander og forskellige bøger om amning. Det hele var gået ind af det ene øre og ud af det andet, og jeg kunne intet huske, da jeg først havde født :-))

Endeligt havde jeg slugt alle børger om børn og søvn der findes på markedet - vil ikke anbefale nogen bestemt for det er meget et spørgsmål om stil.

Rikke