torsdag den 26. juli 2012

11 mm nyt liv

I havde ret: Inde i min mave ligger et lille bitte blinkende foster, der måler 11 mm fra sit tydeligt synlige hoved til sin hale. Det er fuldstændig fantasisk. Der gror et lille nyt menneske i min krop. Tak tak tak tak I følge Eggman er abortrisikoen nu nede omkring 3-4% Tak tak tak tak Men på Trianglen synes de man skal have tilbudet om at komme ind til en hyggescanning inden NF. Så det skal vi d 15. august. Fik jeg nævnt at jeg elsker Trianglen?

5 kommentarer:

Maria sagde ...

JUBIIIIIIIIIIIIII!!! Fantastisk update her fra morgenstunden!!!

Må indrømme at jeg har været inde og tjekke for din update ca. 100 gange i går. Frygtede jo helt, at det var dårlig nyt og at du lå i fosterstilling et sted i sommerlandet og græd.

Da jeg vågnede så jeg din kommentar på min blog, og skimmede hurtigt igennem efter et lille tegn fra dig - og der var det "Hvor er vi bare heldige"

Hvor er det fantastisk Knock! Tilykke tillykke!

Hvor skal du føde henne? Jeg bor i Gentofte, så ender nok på Rigshospitalet. Var det ikke fordi tvillinger har det med at dukke op før tid, var det jo lige før vi kunne vinke til hinanden over fødegangen - men det kommer jo nok ikke til at ske desværre.

Ha' en fantastisk dag min ven og endnu en gang tillykke.

Sechen sagde ...

Pheeeew! Puha har også været inde 400 gange og tjekke og tænk er helt utrolig lettet nu! Tillykke gange cirka en milliard, knock. For fanden hvor er det fantastisk! Hvor ER jeg glad på jeres vegne!

Hurra, mand. Hvor er det vildt!

Anonym sagde ...

Tillykke tillykke kram vigga

Håbet sagde ...

Stort, stort tillykke:):)Hvor er det bare dejlige nyheder:)

Sophia’s mor sagde ...

Tillykke, hvor er det stort.
Jeg elsker også Trianglen, pga. mit tredje barn.