mandag den 2. juli 2012

CD 27 b (hjæææææælp)

Pludselig er jeg virkelig ramt af følelsen af at mens kommer NU. Det er frygteligt for det føles præcis sådan. "Det betyder ingenting, sådan havde jeg det også med Max, det betyder ingenting, sådan havde jeg det også med Max" messer jeg for mig selv konstant. Men det hjælper ikke. For mens kommer NU.

Jeg havde slet ikke regnet det for en mulighed at mens ville komme før test. Med alle de ekstra hormoner.

Åh gud, det her er simpelthen tortur.

5 kommentarer:

Maria sagde ...

Det der er jo tortur søde Knocks. En mulighed er jo at tage en test i stedet for at trække pinen ud? Ved da godt at det er dårlig stil at presse folk ud i at teste for tidligt, men det du går igennem lige nu er jo ulideligt!

Sechen sagde ...

Åh, for filan, knock. Har lige læst dine indlæg. Puh, det er en gyser. Sidder og får helt ondt i maven over at du er i det der. Lige der, lige der hvor det hele raser og man ikke ved om man er købt eller solgt. Det er forfærdeligt.

"sådan var det også med max, sådan var det også med max" (messe-smiley).

Kæmpe knus

Ps. er vild med dit hormon-nørderi. Det er lige mig!

knockmeup sagde ...

Åh tak hvor dejligt at høre fra jer. Jeg kan ikke forklare det med testen. Jeg har netop købt den så jeg kunne jo bare gå ind at teste. Men det ville være FORKERT jo, ikke? Det er jo ikke sådan jeg har planlagt det... Og så ville det selvfølgelig gå galt, ikk. Og desuden tør jeg slet ikke. Jeg er sygt bange for de tests.

Følelsen har lagt sig lidt igen, så jeg håber jeg får fred til i morgen tidlig. Og har i øvrigt overhovedet ikke lyst til at teste i morgen. Hader det!!

Tommelise sagde ...

Hold da op hvor er det spændende... Kan godt forstå du ikke tør teste, for resultatet vil der jo ikke være tvivl om på dette tidspunkt. Hep hep hep... Håber så meget at det er NU det din tur!

Maria sagde ...

Håber håber håber SÅ meget at du ser to magiske streger i dag!!!