fredag den 6. juli 2012

CD 31

Det er ved at være en lang cyklus, det her...

Jeg har en pause i dagens program og jeg skal tage mig alvorligt sammen for ikke at fare over på apoteket at købe nogle flere tests.

Men altså... jeg testede i morges og det så selvfølgelig ud på præcis samme måde som i går kl 20... Og der kommer i øvrigt ikke den mindste smule farve ud af mig mere. Det var meget kortvarigt i går.

Men jeg kommer vist ikke til helt at anerkende denne graviditet uden en ny BP.

2 kommentarer:

Sechen sagde ...

Det ER en baby, der kommer ud af det her, Knock. Det kan du mærke. Og lidt neurotisk som jeg er, tror jeg også jeg kan mærke det for dig. Ja, bare kald mig lidt syg.

Du skrev en gang til mig at jubelscener er for amatører. Derfor ER det bare ikke boller og brus lige efter en positiv test. Selvom man, når man er i fertilitetshelvedet, tror det. Bilder sig det ind.

En BP til lyder som en god ide. Og så blandet om med noget tid og en tidlig 7-8 ugers scanning om noget der minder of 400 år, så kan du måske begynde at slappe af.

Man kan jo ikke regne med de der tissetest og kraftighed og alt det der. Det ved vores hjerner godt.

Du ER så meget gravid, og hvis du får en pige så begynder jeg at tro på spøgelser og går til en clairvoyant og får af vide om jeg også får en baby en dag - for så ER der sgu noget om det med at verden ikke kun er sammensat af rationelle kausal-kæder.

Det ER din tur nu, Knock. Det kan jeg mærke. (Ville være fedt hvis jeg kunne mærke lidt mere ovre hos mig selv, men lad du det ligge).

Monica sagde ...

Alt hvad Sechen siger, siger jeg også. :-)