fredag den 24. august 2007

IVF & akupunktur

Jeg har set mange steder, at man har gode erfaringer med akupunktur inden ÆO. Er der nogen derude i blogland, der kan fortælle mig, hvornår man bør få behandlingen (dagen inden?) og evt anbefale en god akupunktør i København?

Og hvad med akupunktur efter ÆO, egentlig?

4 kommentarer:

Mira sagde ...

Har ikke selv erfaring med akupunktur, men der er vist en del af de andre her i blogland der har, f.eks. Signe og vist også Amocca.

Jeg har linket til din blog, håber det er ok.

mvh Mira

Anonym sagde ...

Så vidt jeg er orienteret skal det ske i forbindelse med ægoplægning. Jeg deltog i et forsøg på Hvidovre, hvor de undersøger om det virker, så nogle af os fik snydeakupunktur og andre rigtig akupunktur.
Jeg fik snydeakupunktur, men blev gravid alligevel. Jeg fik den før og efter ægoplægning, så det må vel være det der er anbefalingen.

Og velkommen til blogland, selvom din indgangsbillet er af den kedelige slags...

Frøkenhat sagde ...

Fik selv akupunktur ved siden af behandlingen - men ved jo ikke om det har haft nogen betydning for resultatet.

Fandt denne side på nettet: http://www.iastrup.dk/

Hvis du har planer om at gå i gang, kan du jo evt sende hende en mail og høre, om hun kender kolleger i nærheden af dig, som har samme speciale.

Solsikke sagde ...

Hejsa

Jeg var i det samme forsøg som totrange (tror jeg). Det var bare på Herlev, men de er mange der samarbejder om det. Jeg fik også snydeakupunktur men blev gravid alligevel. Glæder mig til forsøget er færdigt, og de offentligører resultaterne...

Held og lykke!