fredag den 7. september 2007

Giv mig min snorkel!

Fy for den lede hvor er jeg træt. Det var da alligevel utroligt.
Suck it up, må man sige til sig selv, for hvis den højt-ønskede graviditet indtræder, kan det være der går et halvt års tid, førend den her træthed fortager sig (Andre vil nok sige 2-7 år..)

Men det er bare tarveligt grænsende til det brutale, at man så ovenikøbet ikke må drikke kaffe. Hvad gør man så?

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du må da gerne drikke kaffe :)

Jeg tror, at anbefalingen er max 3 kopper om dagen.

Snowie

Frøkenhat sagde ...

Man tager en lur på sofaen. Lejer et par gode film. Guffer lidt godter og lader sig nusse af manden. Og bruger sine sparsomme kræfter på det allervigtigste. :-)

Anonym sagde ...

Knoxen - jeg halvgamle Spif på 35 med formodede masser af ophobede affaldsstoffer i kroppen drak altså en kop økokaffe hver morgen den måned jeg blev gravid....tror det er vigtigt at holde fast i at gøre de ting der gør en GLAD.

GLAD MOR = MODTAGELIG MOR!
Jeg tror på dig!

knockmeup sagde ...

:-) Det er ikke sådan at jeg forsager kaffe fuldstændigt men forsøger at begrænse det til en, max 2 kopper. Når jeg skal igennem den her vanvittige hormon-manipulation skal vilkårene optimeres så meget som de kan. Gider ikke sidde efter et mislykket IVF og føle at jeg ikke gjorde mit bedste. Men jeg skal nok lade være med at pådrage mig selv unødvendige lidelser - jeg har vænnet mig af med den slags offer-logik :-)
Løste problemet i går ved at følge rådet om at tage tidligt hjem fra arb og smide mig på sofaen med mine yndlings engelske te-boller og en stor kande te