torsdag den 27. september 2007

Oh rædsel

Kan Progestanen helt bremse mens?
Uh, vigtigt lige at holde sig det for øje, så jeg ikke går og bliver alt for glad for at den ikke dukker op.
Kan den?

4 kommentarer:

Snowie sagde ...

Progestanen/Crinonen kan godt være med til at udskyde mens... Du kan desværre ikke regne med din "normale" cyklus, når du har været på hormoner - men lad os da bare vedtage, at du er gravid!!

Ud af vores... hmm... efterhånden 14(!?) forsøg i alt er jeg kun nået til den "officielle testdag" uden blod de gange, jeg har været gravid... så du er på rette spor! :)

X'er fra Snowie, som ikke ville kunne holde snitterne fra en test, men jeg forstår godt dine grunde for eventuelt at vente...

Monja sagde ...

Jeg er heller aldrig nået til blodprøve-test-dag uden mens. Som regel er jeg startet med at pletbløde på den dag min mens normalt ville være startet, men først begyndt at bløde rigtig efter et par dage. Jeg har haft pisse ondt i maven indtil mens rigtig startede, som om kroppen kæmpede mod hormonerne. Eneste undtagelse er selvfølgelig den gang hvor jeg blev gravid.

Jeg ville regne i dag som forventet mens-dag, det er jo 14 dage efter ”ægløsning”.

Hvorvidt du skal teste eller ej inden Berlin kan jeg ikke svare på. En positiv test siger ligesom sig selv. Du kunne endda købe en lille babyting i Berlin og altid mindes turen med en spirende baby i maven. En negativ test vil måske ødelægge turen, men måske vil turen på den anden side tage lidt af fokus fra en negativ test, for ked af det bliver man jo. Du må jo også selv bedst vide hvordan du reagerede efter de negative iui, og så lige dobbelt op et par gange. Hvis du har en god fantasi, kan du jo også bare gå og forestille dig at du ER gravid, og så få en god tur.

Jeg tror jeg ville teste, og i hvert fald inden på mandag. Jeg ville aldrig kunne ringe og få et svar i telefonen uden at vide hvad jeg skulle forvente.

Du må ha en god tur under alle omstændigheder, og så krydser jeg fingre for dig.

Knus Monja

Frøkenhat sagde ...

Da mit første korte IVF-forsøg mislykkedes, fik jeg ikke menstruation, før efter sygehusets test.

Det er noget af det ondeste ved behandlingen - at man får alle symptomerne på at være gravid, uden at være det. Man burde opfinde nogle hormoner uden den fæle bivirkning...

Men jeg håber og tror, at du er heldig denne gang. At et lille liv ligger og spirer i din mave.

Frøkenhat sagde ...

Så er det så mandag... Jeg håber. Og krydser. Og sender små bønner af sted...