søndag den 16. september 2007

Så langt, zy gote

Syv af vores otte æg er befrugtet. Det er skønt. Jeg blev helt rørstrømsk og denne gang var det lykkens tårer der trillede.

Det store mirakel er allerede sket. Der ligger syv DNA-strenge med 23 kromosomer fra E og 23 fra mig. Det er så utroligt. Koderne for syv forskellige mennesker ligger klar i et varmeskab på Rigshospitalet.




Men sygeplejersken ville ikke sige noget om, om de har delt sig. Det får I besked om i morgen, sagde hun. Det var svært for mig at acceptere det svar. Men hun 'vil af princip aldrig love noget'. Jeg vil ikke have nogen løfter, jeg vil bare vide hvad delingsstatus er på nuværende tidspunkt. Hårdt presset sagde hun, at det ser helt fint ud og vi kan nok godt regne med, at de deler sig.

Burde de ikke have delt sig allerede? Hvorfor vil hun ikke afsløre noget? Kan det være fordi æg, der har delt sig sagtens kan nå at gå til inden i morgen, eller dele sig dårligt, selvom det ser fint ud nu eller....? Eller er det simpelthen fordi ingen har delt sig endnu? Gys!

OK, jeg forsøger at fokusere på befrugtningen. For H hvor er det skønt. Syv ud af otte synes jeg er rigtig fint og jeg er så glad for, at vi i det mindste ved, at Es sæd faktisk kan befrugte mine æg. Det er en stor ting, synes jeg. Så lang, så godt.

Føj hvor er der lang tid til mandag kl 08.45.

Trænger vi egentlig ikke til at få pudset vinduer...?!

1 kommentar:

Monja sagde ...

7 ud 8 er bare så fint. Bedre end gennemsnittet, tror jeg. Måske – måske ikke de har delt sig. Det var vel også først ved 12-tiden i dag at første deling fandt sted, hvilket igen afhænger af det præcise befrugtningstidspunkt og der er vel forskelle på hvornår æg deler sig. Så hvornår er der blevet kigget på dem og måske er delingen ikke engang registeret på papiret, men bare at alt ser normal ud. Jeg er sikker på der er fine æg til oplægning i morgen, ingen garanti selvfølgelig, men I har stadig rigtig mange æg. Har I tænkt over hvor mange æg I vil ha lagt op? Jeg er sikker på I vælger to. Jeg tror, vi fik af vide 35% graviditetschance med et og 45% ved to, og 35% chance for tvillinger ved to.

Knus Monja (som krydser fingre)